Fast foodové zariadenia tvoria čoraz väčšiu sieť stravovania. Je to v dnešnej uponáhľanej dobe stále viac vyhľadávaný typ stravovania.
Naše stravovacie zariadenie funguje od 17.11.2015 a pripravili sme pre Vás zhrnutie výhod a nevýhod stravovania z pohľadu zákazníka.
Výhody stravovania v prevádzkach rýchleho občerstvenia:
- šetrí čas zákazníka a stravovanie poskytuje rýchlo
- zákazník je v kontakte s personálom školeným na rýchle jednanie neraz s dobrou pamäťou a schopnosťou rýchleho ovládania obsluhy a prípravy jedál
- kombinujeme jedlá, vytvárame rôzne variácie, ktoré dokážu vyhovieť komukoľvek, aj vegetariánskym nárokom alebo niektorým diétam. U nás sa varí bezlepkovo (okrem vyprážaných jedál)
- otvorený priestor umožňuje skladanie jedál v obľúbených variáciách a v neobmedzenom čase
- je zaručená dostupnosť hneď niekoľkých druhov jedál a nápojov, ktoré sú priebežne pripravené
- každý deň sa u nás varí z čerstvých surovín
Nevýhody stravovania v prevádzkach rýchleho občerstvenia:
- prevládajú ťažšie jedlá, hranolky a ďalšie vyprážané produkty (v závislosti od sortimentu a prevádzky), no aj tie môžete kombinovať so zdravým šalátom, či mäsom na prírodno
- veľký výber jedál (prekvapilo nás, že práve toto ľudia špecifikovali ako nevýhodu)
- plastový riad (to mi však neovplyvníme vzhľadom na to, že tieto podmienky vytvorilo nákupné centrum)
Takže to zhrnieme: jedlo si vyberáte sami, koľko chcete a z čoho chcete, čiže o nezdravom fast foodovom životnom štýle písať nemôžeme. Máte u nás od jedla na prírodno, cez vyprážané až po čerstvé šaláty. Okrem plastového riadu a tým zníženej úrovni stravovania si dovolíme tvrdiť, že veľa nevýhod u nás nenájdete ?